LUE: Aalto Henkilöstöpalvelut palvelee täysin normaalisti koronaviruksen aikana

Antenniasennuksien ammattilainen, antenniasentaja

Ovatko antenniasennukset tuttuja kuin viime viikon lehti ja tähtiverkko ei tarkoita sinulle vain taivaan karttaa? Mikäli jokari pysyy käsissä ja koaksiaalikaapelin kuoriminenkin onnistuu, ota meihin yhteyttä!

Me Folkalla etsimme riveihimme vahvistuksia, eli tarvitsemme osaavia antenniasentajia asiakkaamme avuksi. Näköalapaikalle tässä pääsee varmasti, sillä töitä tehdään ajoittain katoillakin. Hommat hoidetaan hyvällä asenteella olematta kuitenkaan liian vakavana. Toivomme, että päävahvistimen vaihtaminen ei ole sinulle vierasta ja antennimittaukset ovat sinulle arkipäivää.

Miksi juuri meille?

Omissa vaatteissa ei tarvitse sosiaalitiloja pidemmälle lähteä, sillä meiltä saat laadukkaat työvaatteet sekä niiden hajotessa nopeasti uudet työmaalle. Palkkaus tehtävässä vaihtelee yleensä noin. 15-20 € / h välillä riippuen osaamisestasi, mutta palkkatoiveenkin voit iskeä pöytään. Tehtävässä on tarkoitus vakinaistua asiakkaamme listoille ja tarjoamme kauttamme vakituisen pestin heti kättelyssä.

Toivomme, että olet antenniasennuksien ammattilainen jolla on kortit voimassa ja Suomen kieli hallussa, mutta haluamme myös tukea sinua kehittymään tällaiseksi. Työntekijöistämme 97 % kertoi olevansa tyytyväinen meihin työnantajana teettämässämme henkilöstökyselyssä.

Hae täyttämällä yhteystietosi hakemukselle ja lisää ansioluettelo mukaan!

 

Lisää saa halutessaan kysyä!

Ota yhteyttä vaikka Whatsappilla, sähköpostilla tai soita! Alempana yhteystiedot.

Polina Bogoliubova,
+358 50 400 1378, polina.bogoliubova@folka.fi

Otiga Finland Oy on osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa toimimme Folka brändin alla, joka on yhdistetty brändeistä Personalhuset ja Aalto Henkilöstöpalvelut . Olemme henkilöstöalan ammattilaisia, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Toimimme nopeasti, mutta haluamme pitää palvelualttiuden korkealla. Kuljemme asiakkaiden sekä työntekijöiden rinnalla ja ratkaisemme haasteet yhdessä. folka.fi
FOLKA – Yhdessä työelämässä.

Jaa tämä työpaikka:

Betonirakentamisen ammattilaisena meillä on kovat kriteerit työntekijöille. Haluamme taata laadun ja tehokkuuden.

Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme ja ammattilaisiin, jotka olemme löytäneet Aallon voimalla.

Jarmo Puoliväli, Tuotantojohtaja, BETSET-YHTIÖT