LUE: Aalto Henkilöstöpalvelut palvelee täysin normaalisti koronaviruksen aikana

Aalto Henkilöstöpalvelut — Työn ja tekijän kohtaaminen

AALTOPRO-suorarekrytoinnit

 

AALTOPRO tiimissä rekrytoidaan asiakkaille osaajia toimihenkilötasolle sekä johto- ja esimiestehtäviin. Suorahaut voidaan hyödyntää niin lyhyt- kuin pitkäaikaisissakin kumppanuuksissa.

— Kohdennetun suorahaun kautta pystymme tarjoamaan myös hyvin spesifeihin ja akuutteihin tarpeisiin oikeanlaisia henkilöitä. Olemassa olevan hakijakannan lisäksi haemme henkilöitä suoraan myös ns. headhunttauksena omien verkostojemme ja erilaisten kanavien kautta. Jatkuvissa kumppanuuksissa teemme nonstop -rekrytointia, ja olemme jatkuvasti kärryillä yrityksen toiminnasta. Näin pystymme tarjoamaan täydellisesti sopivaa henkilöstöä nykyisiin ja tuleviin tarpeisiin, kertoo Aallon asiakkuuspäällikkö Miika Marin.

Aalto Henkilöstöpalveluiden toimialana on rakennusalaa, logistiikkaa, ja rakennustuoteteollisuutta — sen lisäksi Aallon kautta löytyvät oikeat tekijät myös muihin taustatoimintoihin, kuten toimistoihin (oli kyse sitten taloushallinnon puolesta tai johtohenkilöistä).

 

AALTOPRO tiimi: Pirjo Häyhä-Salovaara (vas.), Miika Marin sekä Bettina Klinge (oik.)

Kokonaisvaltaista työelämän tuntemista

Suorarekrytoinnissa olennaista on sekä yrityksen, työnhakijan, että työelämän tunteminen. Aalto Henkilöstöpalveluiden AALTOPRO osaa arvioida työarjen tarpeet ja vaatimukset.

— Tunnemme työelämän molemmat puolet. Ymmärrämme mitä tarpeita tietyissä rooleissa on ja millaisia henkilöitä siihen tarvitaan. Pyrimme hahmottamaan kokonaistilanteen emmekä ainoastaan yhtä työpaikkaa tai projektia. Yritysasiakas saattaa ilmaista tarvetta seniorityömaamestarille, mutta perehtymisen jälkeen saattaa ilmetä, että tarvetta olisikin enemmän nuoremmalle koulutettavalle aikaisemmalle työmaalle ja seniorimpi työmaamestari voi kyseiseltä työmaalta siirtyä uuteen, Marin kertoo.

Yhteistyössä arvioidaan yritysasiakkaan rekrytointitarve kokonaisvaltaisesti, ja konsultoidaan myös siinä, mihin rooliin ja millaista henkilöä tarvitaan.

— Työntekijän osalta osaamme hahmottaa minkälaista vastuuta työhön menee. Haastattelemme työnhakijoita syvemmin, jotta opimme tuntemaan heidän työhistoriaa sekä vahvuuksia paremmin. Keskustelemme työnhakijoiden kanssa myös pidempien aikavälien visioista ja tavoitteista. Oppimalla tuntemaan hakijan pystymme varmistamaan, että työnantajan ja -tekijän tarpeet kohtaavat aidosti, kuvaa Marin.

 

Katso videolta, miten Jesse Soisalon ura muotoutui Aallon suorarekrytoinnin kautta

Paras firma missä itse olen työskennellyt. Teillä otetaan myös ihmisenä huomioon ei vaan työntekijänä ja on yleisesti hyvä henki.

Aallon harjalla on siis hyvä ratsastaa loppuun saakka kohti auringon laskua

Aallon pitkäaikainen työntekijä: Kimi Seba Siermala