LUE: Aalto Henkilöstöpalvelut palvelee täysin normaalisti koronaviruksen aikana

Teollisuus

Toimitamme henkilöstöä kaikille teollisuuden toimialoille. Suurimpia työllistäjiämme ovat mm. telakat, voimalaitokset, konepajateollisuus, elintarviketeollisuus, elektroniikkateollisuus ja paperinjalostus. Rekrytointitiimillämme on pitkä kokemus työskentelystä teollisuudessa ja tekninen koulutus, joten ammattilaisten löytäminen projekteihin on tehokasta. Ymmärrämme teollisuuden nopeasti muuttuvat tarpeet ja reagoimme resurssien tarpeiden muutoksiin nopeasti. Rekrytointiin osallistuu myös tarpeen mukaan kenttäjohtomme edustajia, joilla on asennus- ja tiiminjohtokokemusta.

Teollisuusalalla ja teollisella tuotannolla on korvaamaton merkitys yhteiskunnan toimivuudelle sekä maamme kansantaloudelle. Teollisuus voidaan jakaa useisiin eri toimialoihin, kuten esimerkiksi muovi-, metalli-, kumi-, metsä-, puu- ja rakennustuoteteollisuuteen. Me olemme auttamassa teitä jokaisella eri toimialalla, ja palvelemme teitä asiantuntevasti ja laadukkaasti!

Teollisuus

Lisätiedot ja tilaukset,

Salme Kinnunen
Toimialapäällikkö / Industry Manager
salme.kinnunen@aaltovoima.fi
050 441 4642

 

Kysy lisää

Paras firma missä itse olen työskennellyt. Teillä otetaan myös ihmisenä huomioon ei vaan työntekijänä ja on yleisesti hyvä henki.

Aallon harjalla on siis hyvä ratsastaa loppuun saakka kohti auringon laskua

Aallon pitkäaikainen työntekijä: Kimi Seba Siermala