Talotekniikka

Vuokraamme ja rekrytoimme vuosittain useita satoja osaajia talotekniikan tehtäviin. Kauttamme saat nopeasti mm. sähköasentajat, LVI-asentajat, sprinkleriasentajat, automaatioasentajat kuin kunnossapidon ammattilaisetkin. Hinnoittelu on tuntiveloitusperusteinen ja perustuu aina työntekijän kokemukseen ja osaamiseen.

Korkeaan asiakastyytyväisyyteen pääsemme motivoituneiden työntekijöidemme kautta. Tiedostamme, että henkilökunta on meidän tärkein voimavaramme ja olemmekin erittäin haluttu työnantaja etenkin talotekniikan toimialalla.

Meillä on erikoisosaamista mm. teollisuuden sähkötöistä, rakennusten linjasaneerauksien kaapeloinneista sekä automaatio- ja heikkovirta-asennuksista.

Kaikilla talotekniikan työntekijöillämme on sopimuksen mukaiset luvat sekä alan koulutus. Teollisuuslaitosten edellyttämät lupa-asiat ja kulkuluvat järjestämme aina asiakkaamme puolesta.

Antti Haapanen
Myynti / Sales
antti.haapanen@aaltovoima.fi
010 504 8017

Kysy lisää

Aloitin työt Aalto Henkilöstöpalveluissa vuonna 2009 aluksi kirvesmiehenä. Eka projekti oli Kulosaaren koulun saneeraus. Sen jälkeen työmaita on ollut useita kymmeniä, ja työttömänä en ole ollut päivääkään.

Niko, Rakennustyöryhmän vetäjä