LUE: Aalto Henkilöstöpalvelut palvelee täysin normaalisti koronaviruksen aikana

Talotekniikka

Vuokraamme ja rekrytoimme vuosittain useita satoja osaajia talotekniikan tehtäviin. Kauttamme saat nopeasti mm. sähköasentajat, LVI-asentajat, sprinkleriasentajat, automaatioasentajat kuin kunnossapidon ammattilaisetkin. Hinnoittelu on tuntiveloitusperusteinen ja perustuu aina työntekijän kokemukseen ja osaamiseen.

Korkeaan asiakastyytyväisyyteen pääsemme motivoituneiden työntekijöidemme kautta. Tiedostamme, että henkilökunta on meidän tärkein voimavaramme ja olemmekin erittäin haluttu työnantaja etenkin talotekniikan toimialalla.

Meillä on erikoisosaamista mm. teollisuuden sähkötöistä, rakennusten linjasaneerauksien kaapeloinneista sekä automaatio- ja heikkovirta-asennuksista.

Kaikilla talotekniikan työntekijöillämme on sopimuksen mukaiset luvat sekä alan koulutus. Teollisuuslaitosten edellyttämät lupa-asiat ja kulkuluvat järjestämme aina asiakkaamme puolesta.

Ole meihin yhteydessä suoraan puhelimitse tai lähetä yhteydenottopyyntö meidän kotisivuilla! Me autamme teitä asiantuntevasti ja laadukkaasti! Meillä on kymmenien vuosien kokemus talotekniikka-alalta, joten ota rohkeasti yhteyttä meihin!

Talotekniikka

Lisätietoja ja tilaukset,

Juha Kemi 🇫🇮 🇬🇧
Myyntipäällikkö / Sales Manager
juha.kemi@aaltovoima.fi
040 072 9187

Jami Hämäläinen 🇫🇮 🇬🇧
Myyntipäällikkö / Sales Manager
jami.hamalainen@aaltovoima.fi
050 348 1322

Kysy lisää

Paras firma missä itse olen työskennellyt. Teillä otetaan myös ihmisenä huomioon ei vaan työntekijänä ja on yleisesti hyvä henki.

Aallon harjalla on siis hyvä ratsastaa loppuun saakka kohti auringon laskua

Aallon pitkäaikainen työntekijä: Kimi Seba Siermala