LUE: Aalto Henkilöstöpalvelut palvelee täysin normaalisti koronaviruksen aikana

Rakentaminen

Rakennusalalla omaamme pitkät perinteet. Aalto toimittaa vuosittain useita satoja rakennusalan osaajia työmaille niin infra-, runko, kuin viimeistelytyövaiheisiin, olemme yksi Suomen suurimmista työvoimanvuokraajista nimenomaan rakennussektorilla. Rakennusalan työntekijöistämme suurin osa on työskennellyt kanssamme yrityksemme alkuvuosista saakka, joten tunnemme heidät läpikotaisin. Suoritamme työt joko tunti- tai tuotantoperusteisesti, ja osallistumme sopimuksen mukaan myös työnjohtoon ja valvontaan. Kaikilla työntekijöillämme on työturvallisuuskortti, kuvallinen henkilökortti, huomiovarustus, suojavarustus ja työtehtävien edellyttämät työkalut.

Asiakassuhteidemme jatkuvuus on saavutettu korkealla ammattitaidolla ja halulla tehdä asiat oikein. Työntekijöiksemme olemme valikoineet vain parhaat, työtä pelkäämättömät ja luotettavimmat ammattilaiset. Tämän strategian avulla pyrimme aina saavuttamaan asiakkaidemme asettamat tavoitteet.

Ole yhteydessä meihin, mikäli sinulla on työvoimatarpeita rakennusalalle. Pitkän kokemuksemme ansiosta voimme palvella sinua asiantuntevasti ja laadukkaasti.

Lisätietoja ja tilaukset,

Juha Kemi 🇫🇮 🇬🇧
Myyntipäällikkö / Sales Manager
juha.kemi@aaltovoima.fi
040 072 9187

Jami Hämäläinen 🇫🇮 🇬🇧
Myyntipäällikkö / Sales Manager
jami.hamalainen@aaltovoima.fi
050 348 1322

Kysy lisää

Referenssit

Asiakastyytyväisyys on toimintamme lähtökohta.

Betonirakentamisen ammattilaisena meillä on kovat kriteerit työntekijöille. Haluamme taata laadun ja tehokkuuden.

Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme ja ammattilaisiin, jotka olemme löytäneet Aallon voimalla.

Jarmo Puoliväli, Tuotantojohtaja, BETSET-YHTIÖT