Rakentaminen

Rakennusalalla omaamme pitkät perinteet. Aalto toimittaa vuosittain useita satoja rakennusalan osaajia työmaille niin infra-, runko, kuin viimeistelytyövaiheisiin, olemme yksi Suomen suurimmista työvoimanvuokraajista nimenomaan rakennussektorilla. Rakennusalan työntekijöistämme suurin osa on työskennellyt kanssamme yrityksemme alkuvuosista saakka, joten tunnemme heidät läpikotaisin. Suoritamme työt joko tunti- tai tuotantoperusteisesti, ja osallistumme sopimuksen mukaan myös työnjohtoon ja valvontaan. Kaikilla työntekijöillämme on työturvallisuuskortti, kuvallinen henkilökortti, huomiovarustus, suojavarustus ja työtehtävien edellyttämät työkalut.

Asiakassuhteidemme jatkuvuus on saavutettu korkealla ammattitaidolla ja halulla tehdä asiat oikein. Työntekijöiksemme olemme valikoineet vain parhaat, työtä pelkäämättömät ja luotettavimmat ammattilaiset. Tämän strategian avulla pyrimme aina saavuttamaan asiakkaidemme asettamat tavoitteet.

 

Kysy lisää:

Teemu Himanen
Yhteyspäällikkö
teemu.himanen@aaltovoima.fi
010 504 8015

Kysy lisää

Referenssit

Asiakastyytyväisyys on toimintamme lähtökohta.

Aloitin työt Aalto Henkilöstöpalveluissa vuonna 2009 aluksi kirvesmiehenä. Eka projekti oli Kulosaaren koulun saneeraus. Sen jälkeen työmaita on ollut useita kymmeniä, ja työttömänä en ole ollut päivääkään.

Niko, Rakennustyöryhmän vetäjä