LUE: Aalto Henkilöstöpalvelut palvelee täysin normaalisti koronaviruksen aikana

Toimialat

Työvoimaa sinunkin alallesi

Rakentamisen, teollisuuden, talotekniikan, logistiikan ja palvelualojen henkilöstöpalvelut. Autamme kaikissa henkilöstöön liittyvissä tarpeissa.

Teollisuus Talotekniikka Rakentaminen Palvelualat Logistiikka

Toimialat

RAKENTAMINEN

Rakennusalalla omaamme pitkät perinteet. Aalto toimittaa vuosittain useita satoja rakennusalan osaajia työmaille niin infra-, runko, kuin viimeistelytyövaiheisiin, olemme yksi Suomen suurimmista työvoimanvuokraajista nimenomaan rakennussektorilla. Rakennusalan työntekijöistämme suurin osa on työskennellyt kanssamme yrityksemme alkuvuosista saakka, joten tunnemme heidät läpikotaisin. Suoritamme työt joko tunti- tai tuotantoperusteisesti, ja osallistumme sopimuksen mukaan myös työnjohtoon ja valvontaan. Kaikilla työntekijöillämme on työturvallisuuskortti, kuvallinen henkilökortti, huomiovarustus, suojavarustus ja työtehtävien edellyttämät työkalut.

Asiakassuhteidemme jatkuvuus on saavutettu korkealla ammattitaidolla ja halulla tehdä asiat oikein. Työntekijöiksemme olemme valikoineet vain parhaat, työtä pelkäämättömät ja luotettavimmat ammattilaiset. Tämän strategian avulla pyrimme aina saavuttamaan asiakkaidemme asettamat tavoitteet.

TALOTEKNIIKKA

Vuokraamme ja rekrytoimme vuosittain useita satoja osaajia talotekniikan tehtäviin. Kauttamme saat nopeasti mm. sähköasentajat, LVI-asentajat, sprinkleriasentajat, automaatioasentajat kuin kunnossapidon ammattilaisetkin. Hinnoittelu on tuntiveloitusperusteinen ja perustuu aina työntekijän kokemukseen ja osaamiseen.

Korkeaan asiakastyytyväisyyteen pääsemme motivoituneiden työntekijöidemme kautta. Tiedostamme, että henkilökunta on meidän tärkein voimavaramme ja olemmekin erittäin haluttu työnantaja etenkin talotekniikan toimialalla.

Meillä on erikoisosaamista mm. teollisuuden sähkötöistä, rakennusten linjasaneerauksien kaapeloinneista sekä automaatio- ja heikkovirta-asennuksista.

Kaikilla talotekniikan työntekijöillämme on sopimuksen mukaiset luvat sekä alan koulutus. Teollisuuslaitosten edellyttämät lupa-asiat ja kulkuluvat järjestämme aina asiakkaamme puolesta.

TEOLLISUUS

Toimitamme henkilöstöä kaikille teollisuuden toimialoille. Suurimpia työllistäjiämme ovat mm. telakat, voimalaitokset, konepajateollisuus, elintarviketeollisuus, elektroniikkateollisuus ja paperinjalostus. Rekrytointitiimillämme on pitkä kokemus työskentelystä teollisuudessa ja tekninen koulutus, joten ammattilaisten löytäminen projekteihin on tehokasta. Ymmärrämme teollisuuden nopeasti muuttuvat tarpeet ja reagoimme resurssien tarpeiden muutoksiin nopeasti. Rekrytointiin osallistuu myös tarpeen mukaan kenttäjohtomme edustajia, joilla on asennus- ja tiiminjohtokokemusta.

KAUPAN JA PALVELUIDEN ALAT

Asiakkaitamme ovat vähittäiskaupat, tukkukaupat, huoltoliikkeet, teknisen kaupan toimijat, rakennussektoria palveleva tekninen kauppa, tapahtumat.

Vuokraamme ja välitämme henkilöstöä kaikille edellä mainituille asiakassegmenteille. Osallistumme palveluiden ja henkilöstöhallinnan kehittämiseen ja kannattavuuden seurantaan nimenomaan henkilöstökulujen osa-alueilla. Haluamme tehostaa asiakkaidemme toimintaa. Pyrimme rakentamaan palveluista joustavia ja ”ketteriä” ja luommekin mahdollisuuksia asiakkaille koko henkilöstöhallinnon ulkoistukseen.

Asiakkaitamme palvelee aina yksi ja sama yhteyshenkilö joten palveluidemme käyttö on sinulle vaivatonta.
Kauttamme saat mm. Kaupan työntekijät, Myynnin ammattilaisia, Asiakaspalvelijoita, Tapahtumatyöntekijöitä, Toimistotyöntekijöitä ja henkilöstöhallinnon osaajia.

LOGISTIIKKA

Logistiikan toimialalla toimimme Aaltovoima Logistiikka –yhtiön nimissä. Logistiikan toimialalla palvelemme henkilöstöä kauttamme etsiviä tukku- ja vähittäiskaupan liikkeitä, kuljetusliikkeitä, keskusvarastoja ja teollisuutta. Kilpailukykymme perustuu nopeisiin toimituksiin, suureen työntekijäreserviin, logistiikkatoimialan syvään ymmärrykseen ja erikoistuneisiin palveluratkaisuihin.

Erikoistumista

Logistiikan toimialalla tarjoamme Asiakkaillemme palveluratkaisuja, joka sisältää henkilöstöresurssien lisäksi mm. Kuljetuksen, Nostokaluston, Välivarastoinnin ja työnjohdon koko prosessin ajan. Keskusvarastomme sijaitsee Espoossa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tämän kaiken pystymme tarjoamaan erittäin kustannustehokkaasti.

 

 

 

AMMATTIOSAAJIA NOPEAAN TARPEESEEN

Teollisuuden tietyillä ammattialoilla tekijöiden löytyminen Suomesta nopeasti on erityisen haastavaa. Siksi olemmekin muodostaneet kansainvälisen rekrytointiverkoston. Teollisuuden tehtäviin tuomme ammattiosaajia myös Baltiasta, Venäjältä ja Puolasta. Työsuhteet solmitaan Suomessa työehtosopimuksen ja lakien mukaisesti.

Huolehdimme työntekijöille tarvittavat luvat, asunnot, kulkuvälineet, tulkin ja oppaan. Tavoitteemme on saada ulkomaalaiset työntekijät sitoutumaan ja juurtumaan suomalaiseen yhteiskuntaan. Tämä on myös suomalaisen yhteiskunnan etu.

ASIANTUNTEVA REKRYTOINTITIIMI

Teollisuussektorin rekrytointikonsulteillamme on pitkä kokemus omalta alaltaan. Siksi olemmekin saaneet asiakkailtamme luottamuksen myös jatkuvasti lisääntyneisiin toimihenkilöiden rekrytointeihin. Rekrytoimme asiakkaillemme insinöörejä eri tehtäviin (laskenta, hankinnat, tuotanto), työnjohtajia, päälliköitä ja myös ylintä johtoa.

Betonirakentamisen ammattilaisena meillä on kovat kriteerit työntekijöille. Haluamme taata laadun ja tehokkuuden.

Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme ja ammattilaisiin, jotka olemme löytäneet Aallon voimalla.

Jarmo Puoliväli, Tuotantojohtaja, BETSET-YHTIÖT