LUE: Aalto Henkilöstöpalvelut palvelee täysin normaalisti koronaviruksen aikana

Sitoutuminen ja intohimo työntekoa kohtaan – Yhteistyökumppanuus Helsinki Cup

Pelasin itse 11 vuotta jalkapalloa ja nykyistä työelämääni, sekä jalkapalloa yhdistää moni asia.

Muutaman asian mainitakseni: Ahkeruus, intohimo ja omistautuminen työntekoon, sekä yhteen pelaaminen tiimin kanssa. Eräs tunnettu pelaaja sopii mielestäni hyvin esimerkkinä tähän aiheeseen. Tuo pelaaja on Gabriel Jesus, jonka uskomattoman kehityskaaren resepti on ollut selkeä: intohimo, työnteko, päättäväisyys ja omistautuminen jalkapalloon.

Kuten moni muukin brasilialainen jalkapalloilija, Jesus on myös kotoisin Brasilian São Paulon huonomaineisesta lähiöstä. Eli lähtökohdat hänen uralleen ovat olleet erittäin haastavat monesta eri syystä. Yksi näistä syistä on ollut kova kilpailu nuorien keskuudessa ammattilaisurasta jalkapallon parissa. Lupaavia pelaajia on paljon ja jollain tavalla erittäin lupaavat pelaajat pitää pystyä erottamaan vain lupaavista pelaajista.

 

Gabriel Jesus Manchester City Manchester Evening News

Gabriel Jesus, Manchester City (Manshester Evening News. 2020)

 

Mikä asia sitten erottaa lupaavat pelaajat toisistaan?

 

Gabrielin entinen valmentaja Jose Francisco Mamede kertoi eräässä The Guardian lehden haastattelussa, että Gabriel ei ikinä junnuna jättänyt harjoituksiaan tai pelejänsä väliin. Gabriel oli aina ensimmäisenä jonossa harjoituksissa. Mamede kertoo myös, että moni hänen treenattavanaan ollut nuori jalkapallon pelaaja oli yhtä hyvä, ellei jopa parempi kuin Gabriel, mutta he eivät kehittyneet korkeammalle tasolle, koska heidän treenimotivaationsa ei ollut yhtä korkealla kuin Gabrielilla. Gabrielin sitoutuminen ja intohimo työntekoa kohtaan ovat aina olleet omaa luokkaansa.

Mielestäni tärkeintä nuorille pelaajille on muistaa, että nöyryys ja työnteon merkitys on avainasemassa, jos halutaan edetä uralla ja päästä huipulle. Unohtamatta kuitenkaan, että hauskaa saa ja pitää olla sekä pelaamisesta on hyvä nauttia täysin rinnoin.

Meillä on ollut hedelmällistä yhteistyötä Helsinki Cupin kanssa jo vuodesta 2017 lähtien ja he ovat tehneet upeaa työtä nuorten jalkapallolle Suomessa. Pian starttaa jälleen monelle pienelle pelurille kesän odotetuin tapahtuma. Me Aalto Henkilöstöpalveluilla olemme valmiina Helsinki Cupiin ja toivottavasti tekin olette!

Kirjoittaja: Petri Taipalo, Aalto Henkilöstöpalvelut Oy

Paras firma missä itse olen työskennellyt. Teillä otetaan myös ihmisenä huomioon ei vaan työntekijänä ja on yleisesti hyvä henki.

Aallon harjalla on siis hyvä ratsastaa loppuun saakka kohti auringon laskua

Aallon pitkäaikainen työntekijä: Kimi Seba Siermala