LUE: Aalto Henkilöstöpalvelut palvelee täysin normaalisti koronaviruksen aikana

Sisaryhtiömme Personalhuset – Yhteistyötä tiivistetty ja kehitetty

Sisaryhtiömme Personalhuset – Yhteistyötä tiivistetty ja kehitetty - Aalto Henkilöstöpalvelut (1)

 

Sisaryhtiömme Personalhuset – Yhteistyötä tiivistetty ja kehitetty

Olemme muuttaneet sisaryhtiömme Personalhusetin kanssa samoihin liiketiloihin Pasilaan, Palkkatilanportti 1:een, kuten aiemmin tässä kuussa tiedotimme. Muuton tarkoituksena on toimia enemmän yhdessä ja tehdä tiivistä yhteistyötä voidaksemme palvella asiakasyrityksiämme, työnhakijoita sekä työntekijöitä entistä paremmin.

Sisaryhtiöinä, Aalto Henkilöstöpalvelut ja Personalhuset kuuluvat norjalaiseen Otiga Groupiin. Aalto Henkilöstöpalvelut on kuulunut Otigaan vuodesta 2016 lähtien. Otiga Group toimii neljässä eri maassa, Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa. Otiga Groupiin voit tutustua paremmin heidän kotisivuillaan.

 

Yhteistyö on voimaa!

Tiiviimmän yhteistyön ansioista molempien yrityksien toiminta vahvistuu ja kasvaa, jolloin voimme taata tehokkaamman ja paremman palvelun. Molempia yrityksiä yhdistää vahva ja monipuolinen HR-alan osaaminen, sekä korkea asiakastyytyväisyys. Yhteistyömme ansiosta voimme palvella koko Suomen alueella! Ole siis huoletta meihin yhteydessä, me voimme auttaa sinua!

”Tarvitsen työntekijän”

”Haluan töitä”

Molemmat yritykset tarjoavat palveluita erilaisiin tarpeisiin, niin lyhytaikaisiin keikkatöihin kuin myös vakituisiin työsuhteisiin. Kauttamme saat vuokratyöntekijät, suora- ja joustorekrytoinnit sekä muita lisäpalveluita. Laajojen verkostojemme ansiosta löydämme sinulle juuri oikeat osaajat. Tavoitteenamme on saada kaikki osapuolet tyytyväisiksi, tällä toimintatavalla olemme mahdollistaneet pitkät yhteistyöt asiakkaiden ja työntekijöiden kanssa.

Tutustu tarkemmin palveluihimme!

 

Aalto Henkilöstöpalveluiden toimialat

Aallolla olemme pääsääntöisesti keskittyneet tiettyihin toimialoihin, kuten rakennus-, talotekniikka-, teollisuus- ja logistiikka-alaan. Palvelutuotteitamme ovat henkilöstövuokraus, suorarekrytointi, joustorekrytointi, ulkoistukset ja henkilöstön koulutukset.

Soita ja kysyy lisää puhelimitse numerosta 020 746 6755, tai ota yhteyttä myyntiimme.

 

Personalhusetin toimialat

Personalhusetin toimialoina ovat erilaiset palvelualat, kuten kiinteistöpalvelu, HoReCa ja varhaiskasvatus. Palvelualojen lisäksi he toimivat myös myynnin, taloushallinto- ja toimistoalalla. Personalhusetilta saat myös HR:ää tukevat lisäpalvelut laajasta, aina digitaalisista palveluista kyky- sekä taitotesteihin.

Jos etsit töitä tai tarvitset työntekijöitä näiltä toimialoilta, niin ole yhteydessä Personalhusetiin!

 

Yhteistyömme vahvuudet

Työvoimapulaa on monilla eri aloilla ja syystä tai toisesta yritysten on usein hankala löytää sopivia työntekijöitä omin keinoin. Yrityksen resurssit voivat olla rajalliset tai sitten oikeaa tekijää ei vain löydy, vaikka kuinka yrittäisi etsiä. Voi myös olla, että yrityksessä ei tiedetä mistä sellaista lähteä etsimään.

Laajojen ja yhdistyneiden verkostojemme, sekä kokemuksen ja osaamisen ansiosta tavoitamme myös passiiviset työnhakijat.  Aiempaa tiiviimmän yhteistyön merkeissä me, Aalto Henkilöstöpalvelut ja Personalhuset, tuemme toisiamme ja työskentelemme yhdessä, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen kokemuksen. Huolehdimme myös hyvästä hakijakokemuksesta jokaisessa rekrytoinnin vaiheessa ja hyödynnämme useiden vuosien kokemustamme sekä osaamistamme, jotta työnhakija tuntee itsensä tärkeäksi. Olemme ylpeitä hyvästä maineestamme työntekijöiden ja asiakkaiden keskuudessa!

Betonirakentamisen ammattilaisena meillä on kovat kriteerit työntekijöille. Haluamme taata laadun ja tehokkuuden.

Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme ja ammattilaisiin, jotka olemme löytäneet Aallon voimalla.

Jarmo Puoliväli, Tuotantojohtaja, BETSET-YHTIÖT