LUE: Aalto Henkilöstöpalvelut palvelee täysin normaalisti koronaviruksen aikana

Ulkoistukset

KOKONAISULKOISTUS

Palvelu voidaan toteuttaa joko kokonaisulkoistuksella, jossa suorittavan työn lisäksi Aalto Henkilöstöpalvelut suorittaa asiakkaan puolesta muitakin toimintoja, ja tällöin palvelun toteuttamiseksi annetaan esim. toimitilat, varastotilat, kuljetuskalusto, työkoneet ja työnjohto ja valvonta.

Palvelu voidaan toteuttaa myös asiakkaan tiloissa ja toimintaympäristössä (esim. tapahtumahenkilöstö ja varastotoiminta). Kyseessä on aina räätälöity palvelu, joka suunnitellaan workshop- periaatteella yhteistyössä asiakkaan kanssa. Asiakas hyötyy kulurakenteen pitämisessä kurissa, koska me kannamme vastuun kokonaiskustannuksista.

TYÖNTEKIJÄN SIIRTOPALVELU – ALL IN ONE

Toinen tapa ulkoistaa ovat ns. palkkaulkoistukset. Olemme jo vuodesta 2011 tarjonneet työntekijän siirtopalvelua eli All in One -palvelua. Asiakasyritys voi siirtää kaikki työntekijänsä Aalto Henkilöstöpalveluiden työntekijöiksi, ja näin keventää kulurakennettaan ja vastuutaan juridisena työnantajana säilyttäen silti heidän työpanoksensa itsellään. Me vastaamme kaikista työnantajan velvoitteista, kuten palkka sivukuluineen, lomakorvaukset, sairas- ja tapaturmakorvaukset ja työsuhteisiin liittyvä byrokratia. Tämän lisäksi kaikki työntekijöiden edut säilyvät vanhoina työntekijöinä entisellään (esim. isyys- ja äitiyslomat). Yleensä siirryttäessä Aalto Henkilöstöpalveluiden työntekijöiksi edut kasvavat, koska suuremman henkilökunnan mukanaan tuomat edut esim. paljousalennuksien muodossa ovat huomattavat. Tarjoamme kaikille työntekijöillemme mm. Työterveyshuollon, TYKY-toiminnan, ja kuntobonukset.

Yritys joka tarvitsee työntekijöitä vain satunnaisesti tai kausityöntekijöinä, voi kauttamme saada aina saman tutun työntekijän. Yleensä työntekijät haluavat olla töissä ympäri vuoden ja näin voimme pitää vaihtuvuuden matalana huolimatta siitä, että työtarpeet yksittäisillä asiakasyrityksillä olisivat määräaikaisia.

Tavoitteenamme on jokaisen osapuolen huomioon ottaminen. Panostamme erittäin korkeaan luottamukseen koko prosessin ajan.

 

Lisätietoja,

Heikki Lamminpää 🇫🇮 🇬🇧
Toimitusjohtaja / CEO
heikki.lamminpaa@aaltovoima.fi
050 344 6454

 

Kysy lisää

Paras firma missä itse olen työskennellyt. Teillä otetaan myös ihmisenä huomioon ei vaan työntekijänä ja on yleisesti hyvä henki.

Aallon harjalla on siis hyvä ratsastaa loppuun saakka kohti auringon laskua

Aallon pitkäaikainen työntekijä: Kimi Seba Siermala