LUE: Aalto Henkilöstöpalvelut palvelee täysin normaalisti koronaviruksen aikana

Suorarekrytointi

AALTOPRO tiimissä rekrytoimme asiakkaillemme osaajia toimihenkilötasolle sekä johto- ja esimiestehtäviin.

Vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin vuosien kokemuksella. Toimintamme perustana on tunnistaa asiakasyrityksen arvomaailma, yrityskulttuuri sekä toimintatavat ja yhdistää näihin ominaisuuksiltaan sopiva työntekijä.

Prosessin kokonaisvaltaisessa hoitamisessa hyödynnämme kattavan toimialakokemuksemme ja laajan verkostomme sekä eri hakukanavien lisäksi työntekijöiden luonne- ja soveltuvuustestausta.

SUORAHAKU

Etsimme täsmähakuna henkilöitä asiakasyritystemme avainpaikoille. Menetelmä on yksilöllinen ja luottamuksellinen tapa, jolla suunnataan haku juuri toivottujen ehdokkaiden löytämiseksi. Tavoitamme henkilöt, jotka eivät ehkä muutoin ilmaisisi kiinnostustaan ao. tehtävään.

ANNAMME PALVELUTAKUUN

Haluamme olla luottamuksen arvoisia. Annamme jokaiselle rekrytoinnillemme takuun. Jos etsimämme työntekijä joudutaan irtisanomaan hänestä johtuvista syistä alle neljän kuukauden sisällä aloituksesta, etsimme hänen tilalleen uuden henkilön veloituksetta.

Pirjo Häyhä-Salovaara
Rekrytointikonsultti / Recruitment Consultant
pirjo.hayha-salovaara@aaltovoima.fi
0400 728 748 

Miika Marin
Asiakkuuspäällikkö / Account Manager
miika.marin@aaltovoima.fi
050 563 0155

Bettina Klinge
Henkilöstökonsultti / HR Consultant
bettina.klinge@aaltovoima.fi
050 337 9694

Kysy lisää

Paras firma missä itse olen työskennellyt. Teillä otetaan myös ihmisenä huomioon ei vaan työntekijänä ja on yleisesti hyvä henki.

Aallon harjalla on siis hyvä ratsastaa loppuun saakka kohti auringon laskua

Aallon pitkäaikainen työntekijä: Kimi Seba Siermala