Henkilöstövuokraus

Henkilöstön vuokraus mahdollistaa henkilöstökulujen joustavan hallinnan. Voit nopeasti lisätä, vaihtaa ja vähentää työntekijöitä. Työllistämme vuosittain useita satoja työntekijöitä, joista suurin osa on työskennellyt kauttamme yrityksemme perustamisesta saakka. Osaamme valita nopeasti juuri oikeat työntekijät organisaatiollenne.

Palvelu on erittäin kustannustehokasta, koska laskutamme ainoastaan tehdyistä työtunneista, ennalta sovitun tuntihinnan mukaan joka sisältää kaikki työnantajan velvoitteet.

Minimiveloituksemme henkilöstövuokrauksessa on 4 tuntia. Henkilöstön vuokrauksella säästät myös aikaa rekrytoinneista: 4 kuukauden määräaikaisen työsuhteen jälkeen tilaaja voi rekrytoida halutessaan työntekijän itselleen erittäin edullisesti.

HENKILÖSTÖVUOKRAUKSEN EDUT

  • Nopeus ja helppous: säästät useissa työvaiheissa, mm. työpaikkailmoittelu, työhaastattelut, työsopimukset, palkanmaksu ja työvarusteiden hankinta jäävät pois
  • Ei rekrytointeihin liittyviä riskejä: maksat vain tehdyistä tunneista. Palkkakulut jäävät pois.
  • Paikkaat oman työntekijäsi sairaslomat, tapaturmat, perhe ym. vapaat
  • Tasaat ruuhkahuiput
  • Oikeita osaajia nopeasti: toimialaosaamisemme on alan huippua
  • Töiden aikataulutus helpottuu, koska työntekijät ovat nopeasti saatavilla
  • Voit keskittyä asioiden johtamiseen ja siirtää ihmisten johtamisen painopisteitä meille

Aloita yhteistyö kanssamme henkilöstövuokrauksesta. Tavoitteemme on pitkäaikainen, luottamukseen perustuva kumppanuus kanssanne.

Tavoitteemme on aina, että asiakkaamme saavat aitoa lisäarvoa palveluistamme ja heidän Liiketoimintansa on kannattavaa.

Kysy lisää

Aloitin työt Aalto Henkilöstöpalveluissa vuonna 2009 aluksi kirvesmiehenä. Eka projekti oli Kulosaaren koulun saneeraus. Sen jälkeen työmaita on ollut useita kymmeniä, ja työttömänä en ole ollut päivääkään.

Niko, Rakennustyöryhmän vetäjä