LUE: Aalto Henkilöstöpalvelut palvelee täysin normaalisti koronaviruksen aikana

Otiga Talent Program käynnistyi

Otiga Talent Program osallistujat

 

Viime viikolla käynnistyi Otiga Talent Program (OTP), joka koostuu kaikista Otiga-konsernin yrityksistä.

Jokaisen yrityksen johtajat ovat itse valinneet työntekijöitä, joita he pitävät erityisen lahjakkaina. Ohjelman tavoitteena on, että osallistujat tuntevat paremmin muiden yritysten työntekijöitä ja oppivat lisää itsensä johtamisesta.

Ohjelma kesti kaksi päivää, ja sen aikana osallistujat suorittivat sarjan harjoituksia, joissa opittiin muun muassa vahvuuteen perustuvaa johtamista. Harjoitukset antoivat kykyjä löytää ja ymmärtää paremmin oman potentiaalinsa ja vahvuutensa.

Osallistujat oppivat myös ajanhallinnasta ja siitä, kuinka he voivat paremmin jäsentää aikansa tuottavuuden parantamiseksi ja tasapainoisemman työelämän saamiseksi.

Yksi ohjelman kohokohdista oli Dialogue & Curiosity -harjoitus. Tässä osiossa osallistuhat pääsivät tutustumaan paremmin Otiga-konsernin toimitusjohtaja Hilde Lekveniin esittämällä hänelle kysymyksiä Q&A-istunnossa.

Osallistujille annettiin myös mahdollisuus keskustella työelämässään kokemista haasteista. Tämä tapahtui keskustelemalla ongelmista muiden konsernin edustajien kanssa. Ohjelmalla oli myös ei-akateemisia tavoitteita, kuten että kykyjen tulisi olla tiedossa, jotta osallistujat voivat luoda kontakteja yritysten välillä yli eri maiden rajojen.

 

Betonirakentamisen ammattilaisena meillä on kovat kriteerit työntekijöille. Haluamme taata laadun ja tehokkuuden.

Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme ja ammattilaisiin, jotka olemme löytäneet Aallon voimalla.

Jarmo Puoliväli, Tuotantojohtaja, BETSET-YHTIÖT