LUE: Aalto Henkilöstöpalvelut palvelee täysin normaalisti koronaviruksen aikana

Henkilöstövuokrauksella vakautta yrityksen toimintaan

Aalto Henkilöstöpalvelut on tehnyt vuosia yhteistyötä Betset-yhtiöiden kanssa. Betset kuuluu Suomen suurimpiin betonisten rakennuselementtien tuottajiin ja toimittajiin. Tehtaita heillä on 9 Suomessa, ja toiminnan taustalla vaikuttaa yli 70 vuotta toiminut perheyhtiö. Tärkeinä arvoina Betsetin arjessa kulkee vastuullisuus, luotettavuus sekä yhteishenki.

Betsetillä on kausittain tarvetta vuokratyöntekijöille eri toimipisteissään. Luotettavien ja ammattitaitoisten työntekijöiden sujuva saatavuus mahdollistaa nopean reagointikyvyn vaihtelevalla rakennuspuolella. Aalto Henkilöstöpalvelut toimittaa vuokrahenkilöstöä tarvittaessa ympäri Suomen. Kommunikointi Aallon ja Betset-yhtiöiden välillä on aktiivista, ja samalla yhteistyössä kartoitetaan sekä kehitetään ratkaisuja tulevaisuuden tarpeisiin.

— Henkilöstövuokraus mahdollistaa oikeanlaisten tekijöiden ja tarpeidemme kohtaamisen nopeassakin aikataulussa. Se antaa toimintaamme paljon lisäarvoa ja vakautta. Erityisesti rakennuspuolella meille syntyy kausittaisia tarpeita lisätyövoimalle.

Aallon palvelutakuu tuo kaikille osapuolille turvallisuutta. Esimerkiksi tapauksessa, että ilmenisi henkilön olevan roolissa, joka ei olisi hänelle kuitenkaan sopiva. Pitkäaikaisen ja sujuvan yhteistyön avulla saamme nopealla aikataululla paikattua mm. hetkittäisiä piikkejä tuotannossa.

Betonirakentamisen ammattilaisina olemme kriittisiä työntekijöiden suhteen. Haluamme tässäkin osa-alueessa ylläpitää laatua ja tehokkuutta. Yhteistyömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa on ollut erittäin toimivaa, ja he ovat pystyneet täyttämään betonirakentamisen ammattilaisina asettamamme kriteerit. Aallon kautta olemme saaneet hyviä työntekijöitä ja luottomme heidän palveluunsa on kova, kertoo Jarmo Puoliväli, Betsetin tuotantojohtaja.

 

Aalto Henkilöstöpalvelut tarjoaa henkilöstöratkaisuja useille eri aloille, joilla kysyntä ammattilaisista käy joka päivä kovemmaksi. Palveluihin kuuluu henkilöstövuokrausta ja ulkoistuksia sekä myös suorarekrytointeja toimihenkilöille.

Betonirakentamisen ammattilaisena meillä on kovat kriteerit työntekijöille. Haluamme taata laadun ja tehokkuuden.

Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme ja ammattilaisiin, jotka olemme löytäneet Aallon voimalla.

Jarmo Puoliväli, Tuotantojohtaja, BETSET-YHTIÖT