LUE: Aalto Henkilöstöpalvelut palvelee täysin normaalisti koronaviruksen aikana

Henkilöstöpalveluilla menee hyvin ja Aalto on vahvasti mukana kasvun kärjessä

Maailmantalouden kriisit eivät ole heilauttaneet Suomen talouden kasvua. Myös henkilöstöpalvelut ovat mukana: EK:n ja tilastokeskuksen barometrit osoittavat henkilöstöpalveluiden olevan vahvoja aloja suhdannekyselyissä niin henkilöstömäärän kuin myynnin osalta.

Henkilöstöpalveluala on viime vuosina ollut kasvava ala, esimerkiksi tammikuussa 2018 työtunteja tehtiin yhteensä 3,7 miljoonaa, näin ollen kasvua oli huikeat 22 %.

Myös henkilöstöpalveluissa olleet työpaikat olivat helmikuussa 2018 kasvaneet 40 %. Henkilöstöpalveluyritysten Liiton liikevaihtotiedustelun mukaan Aalto Henkilöstöpalvelut on Suomen 17. suurin liikevaihdoltaan.

Aalto Henkilöstöpalvelut on siis pystynyt realisoimaan viime vuosien alallaan tapahtuneen kasvun markkinaa nopeammin.

Aalto Henkilöstöpalveluiden perustaja Jake Aalto pitää alalla tapahtuvaa kehitystä positiivisena asiana. Erityistä iloa tuo luonnollisesti oma tilanne: ”Liiketoiminnassa tehdyt kaukonäköiset päätökset ovat jo pitkään kantaneet hedelmää. Luonnollisesti tästäkin on suunta vielä ylöspäin”, Aalto toteaa.

Iso kiitos kaikille työntekijöille sekä yhteistyökumppaneille!

Aalto juhlii kasvua

Paras firma missä itse olen työskennellyt. Teillä otetaan myös ihmisenä huomioon ei vaan työntekijänä ja on yleisesti hyvä henki.

Aallon harjalla on siis hyvä ratsastaa loppuun saakka kohti auringon laskua

Aallon pitkäaikainen työntekijä: Kimi Seba Siermala