LUE: Aalto Henkilöstöpalvelut palvelee täysin normaalisti koronaviruksen aikana

Heikki Lamminpäästä henkilöstöpalvelualan sisaryritysten Personalhusetin ja Aalto Henkilöstöpalveluiden uusi toimitusjohtaja

Heikki Lamminpäästä henkilöstöpalvelualan sisaryritysten Personalhusetin ja Aalto Henkilöstöpalveluiden uusi toimitusjohtaja - Blogi - Henkilöstöpalveluala - Aalto Henkilöstöpalvelut Personalhuset - FB

Heikki Lamminpäästä henkilöstöpalvelualan sisaryritysten Personalhusetin ja Aalto Henkilöstöpalveluiden uusi toimitusjohtaja

Henkilöstöpalvelualan sisaryritysten Personalhusetin ja Aalto Henkilöstöpalveluiden – yhdessä Otiga Finlandin – uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Heikki Lamminpää, joka aloitti tehtävässään maaliskuun alussa. Hän on tehnyt pitkän uran henkilöstöpalvelualalla ja siirtyi nyt toimitusjohtajaksi Eezy VMP:n aluejohtajan paikalta.

 

Maaliskuun alussa koettiin Otiga Finlandilla hetki, jonka odotus oli saanut jo lähes raamatulliset mittasuhteet; kuvainnollista laivaamme luotsaamaan astui uusi kapteeni, 53-vuotias Heikki Lamminpää.  Lamminpää on koulutukseltaan yo-merkonomi, MBA Tampereen Teknillisestä Yliopistosta ja viittä vaille valmis YAMK-tradenomi. Historiaa henkilöstöpalvelualalta on takana jo yli 10 vuotta, sisältäen myös alan yrityksen omistamisen. Lisäksi työkokemusta on kertynyt mm. globaaleista vientijohtajan sekä markkinointipäällikön tehtävistä. Lamminpää tuo siis mukanaan rautaista ammattitaitoa ja kokemusta, joka onkin näkynyt heti alkumetreiltä saakka.

Vapaa-aikansa Lamminpää viettää maastopyörän satulassa, kävelylenkeillä, lasketellen tai golfatessa. Aikaa liikenee toki myös perheelle, joka käsittää naisenergiaa vaimon ja kahden tyttären muodossa. Lamminpää kertoo ylpeänä viljelevänsä myös puujalkojen kuningaslajia, faijavitsejä, joten varaudumme konsernitasolla naamioimaan ajoittaisen myötähäpeän remakaksi nauruksi.

 

”Heikki valittiin, koska hän on työskentelytyyliltään ja -otteeltaan ihmisihminen. Meillä kun kaiken tekemisen keskiössä on välittäminen, niin tämän asian arvostaminen välittyi jo ihan Heikin CV:stä saakka. Toki hänen vankka toimialakokemuksensakin on vakuuttava. Odotamme, että Heikin avulla tulevaisuuden kasvutavoitteemme konkretisoituvat”, kertoo Ilona Castrén, Otiga Finlandin operatiivinen johtaja.

 

Tutustumisvaihe uuden toimitusjohtajan ja henkilöstön sekä asiakkaiden kanssa on erinomaisessa vauhdissa, Lamminpää odottaakin työltään yhdessä tekemistä, paljon asiakastapaamisia sekä -yhteistyötä ja uusien palvelujen lisäämistä palveluvalikoimaan. Myös Otigan pohjoismaisen konserniyhteistyön hän odottaa lisäävän mahdollisuuksia menestymiseen Suomessa sekä Pohjoismaissa.

 

”Olen saanut positiivisen ja miellyttävän ensivaikutelman, vastaanotto on ollut lämmin ja odottava. Henkilöstön osaaminen on huippuluokkaa ja henkilöstöllä on kova halu menestyä sekä kasvattaa Otiga Finland merkittäväksi alan yritykseksi Suomessa”, sanoo Lamminpää.

 

Millainen on henkilöstöpalvelualan tulevaisuus?

 

Henkilöstöpalvelualan tulevaisuuden Lamminpää näkee valoisana; hän uskoo toimialan kasvun jatkuvan samaan tahtiin kuin tähänkin asti. ”Henkilöstöpalvelut ovat tulevaisuuden toimintatapa työllistämiseen sekä erilaisten kausivaihteluiden ja liiketoiminnan muutosten hallintaan. Palveluvalikoima henkilöstöalalla on laajentunut merkittävästi, mikä on lisännyt asiakkaiden mahdollisuuksia heidän liiketoiminnassaan sekä kasvattanut toimialan yritysten toimintaedellytyksiä. Erinomainen palvelu, ketteryys, kumppanuus ja nöyryys ratkaisevat kun markkinaosuuksia jaetaan”, kertoo Lamminpää. Nämä ovat myös teesejä, joihin haluamme Otiga Finlandilla keskittyä

”Olen henkilöstön ja asiakkaiden palveluksessa mahdollistamassa yhdessä tekemistä ja yhteisten tavoitteiden saavuttamista”, tiivistää uusi toimitusjohtaja ajatuksensa.

 

Ota yhteyttä Heikkiin tai meihin muihin, palvelemme mielellämme asiassa kuin asiassa!

 

Kirjoittaja: Suvi Honkanen, Personalhuset Finland

Betonirakentamisen ammattilaisena meillä on kovat kriteerit työntekijöille. Haluamme taata laadun ja tehokkuuden.

Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme ja ammattilaisiin, jotka olemme löytäneet Aallon voimalla.

Jarmo Puoliväli, Tuotantojohtaja, BETSET-YHTIÖT