LUE: Aalto Henkilöstöpalvelut palvelee täysin normaalisti koronaviruksen aikana

Avoimet työpaikat – Toimialat ja alueemme

 

Eri toimialat - Aalto Henkilöstöpalvelut (1)

Avoimet työpaikat – Toimialat ja alueemme

 

Meillä on avoimia työpaikkoja laidasta laitaan! Meiltä löytyy työpaikkoja rakennustyöntekijöille, maalareille, lattia-asentajille, muurareille, rakennuspeltisepille, maanrakentajille, kaivinkoneenkuljettajille, sähköasentajille, LVI-asentajille, IV-asentajille, tuotantotyöntekijöille, hitsaajille, kunnossapitoasentajille, betonielementtien valmistajille, varastotyöntekijöille, kuorma-autonkuljettajille, postinkuljettajille, kiinteistönhoitajille, siivoojille, lumityöntekijöille, konekuljettajille, työnjohtajille, insinööreille ja niin edelleen!

Avoimet työpaikkamme löydät Avoimet Työpaikat-osiostamme. Käy katsomassa meidän tämänhetkiset avoimena olevat paikkamme, niin voit löytää tulevan työpaikkasi sieltä!

Mikäli et löydä etsimääsi työpaikkaa tai työtehtävää niin ei hätää! Jätä meille avoin työhakemus, jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman monipuolisesti ja kattavasti. Näin voimme olla sinuun pikimmiten yhteydessä, kun sinulle sopiva työpaikka avautuu! Lähetä Avoin Työhakemus

 

Toimialamme

Kuten aiemmasta listauksesta voidaan päätellä, niin toimimme usealla eri toimialalla! Toimialojamme ovat rakentaminen, talotekniikka, teollisuus, logistiikka ja palvelualat. Kyseisillä toimialoilla toimimme kattavasti eli työllistämme niin työntekijöitä kuin myös toimihenkilöitä. Seuraavaksi hieman tarkemmin kyseisistä toimialoista.

 

Rakentaminen

Rakennusalalla omaamme pitkät perinteet. Olemme työllistäneet useita satoja, ellei jopa tuhansia rakennusalan osaajia työmaille, niin infra-, runko, kuin viimeistelytyövaiheisiin, olemmekin yksi Suomen suurimmista työvoimanvuokraajista nimenomaan rakennussektorilla. Suurin osa rakennusalan työntekijöistämme on työskennellyt kanssamme yrityksemme alkuvuosista saakka. Meidän kauttamme on myös työllistynyt useita osaajia suoraan asiakasyrityksiin töihin. Jos etsit töitä rakennusalalta, niin käy katsomassa meidän Rakennusalan Avoimet Työpaikat.

 

Talotekniikka

Talotekniikka-alalla meillä on lähes yhtä pitkät perinteet kuin rakennusalalla. Työllistämme talotekniikan ammattilaisia ja osaajia useita satoja joka vuosi. Työpaikkoja meillä on muun muassa sähköasentajille, LVI-asentajille, IV-asentajille, automaatioasentajille kuin myös kunnossapitoasentajille. Välitämme työntekijöistämme ja tiedostamme, että henkilökunta on meidän tärkein voimavaramme. Panostamme paljon myös asiakastyytyväisyyteen ja olemmekin erittäin haluttu työnantaja, sekä palvelun tarjoaja talotekniikan toimialalla. Mikäli etsit töitä talotekniikan parista, niin käy katsomassa meidän Talotekniikan Avoimet Työpaikat

 

Teollisuus

Olemme nyt useamman vuoden ajan myös toimineet teollisuusalalla. Historia ei ole yhtä pitkä kuin talotekniikan ja rakennusalan parissa, mutta asemamme on vahvistunut joka vuosi, jopa nyt korona-aikanakin. Suurimpia asiakasyrityksiämme ovat muun muassa telakat, voimalaitokset, konepajateollisuus, elintarviketeollisuus, elektroniikkateollisuus, paperinjalostus, betonielementtitehtaat ja muut tehtaat. Jos olet kiinnostunut teollisuusalan työpaikoista, niin käy katsomassa meidän Teollisuusalan Avoimet Työpaikat.

 

Logistiikka

Logistiikan toimialalla asiakasyrityksinä toimivat tukku- ja vähittäiskaupan liikkeet, kuljetusliikkeet, keskusvarastot ja osa teollisuuden yrityksistä, jotka tarvitsevat tehtaallaan logistiikan ammattilaisia, kuten varastomiehiä tai kuorma-autonkuljettajia. Kilpailukykymme ja maineemme logistiikan alalla perustuu nopeisiin toimituksiin, suureen työntekijäreserviin, logistiikkatoimialan syvään ymmärrykseen ja erikoistuneisiin palveluratkaisuihin. Haetko logistiikka-alan töitä, jos näin on niin käy katsomassa meidän Logistiikan Avoimet Työpaikat

 

Jos olet kiinnostunut toimihenkilön työpaikoista, niin löydät niitä muiden työpaikkojemme joukosta, kuten työnjohtaja, vastaava työnjohtaja, rakennusinsinööri, ohjelmistokehittäjä, myyntiassistentti ja niin edelleen. Mutta meillä on myös toinen sivusto, jota ylläpitää AaltovoimaPro ja siellä on kaikki toimihenkilöhaut lueteltuna. Käy katsomassa AaltovoimaPro.

 

Alueemme ja sijaintimme

Yhteistyömme ansiosta Personalhusetin kanssa, voimme yhdessä palvella työnhakijoita, työntekijöitä ja asiakkaita koko Suomen alueella. Alun perin toimintamme rajoittui Keski-Suomeen asti, mutta nyt tilanne on toisin. Pääosa avoimista työpaikoistamme sijoittuu Etelä-Suomen alueelle, eli Uusimaa, Kanta-Häme, Päijät-Häme, Varsinais-Suomi, Satakunta, Pirkanmaa ja Kymenlaakso. Avoimia työpaikkoja kuitenkin aukeaa ympäri Suomen, joten meidän Avoimien Työpaikkojen-listausta on hyvä välillä käydä vilkaisemassa, koska uusia paikkoja avautuu joka päivä.

Toimipisteitä meillä on tällä hetkellä kolme, uusi Helsingin toimisto, Hyvinkään toimisto ja vanha Espoon toimisto, joka on käytössämme vielä muutaman kuukauden. Helsingin toimistolla toimii meidän lisäksi myös Personalhuset.

Näiden toimipisteiden lisäksi meillä on vielä Porissa toimisto, jossa toimii meidän Contact Center-palvelu. Contact Centerimme palveluista voit lukea lisää aiemmasta tiedotteestamme, “Uusi liiketoiminta aloitettu – Contact Center-palveluita yrityksille”.

 

Jos et ole ottanut meitä vielä seurantaa sosiaalisen median kanavissa, niin tee se nyt! Seuraamalla meitä sosiaalisessa mediassa saat ajankohtaista tietoa liittyen avoimiin työpaikkoihin, työnhakuun liittyviä vinkkejä, kiinnostavia artikkeleita ja muita tiedotteita, sekä helpomman tavan tavoittaa meidät.

Facebook         Instagram        LinkedIn          YouTube          Twitter

 

Kirjoittaja: Sami Kyngäs, Aalto Henkilöstöpalvelut

Paras firma missä itse olen työskennellyt. Teillä otetaan myös ihmisenä huomioon ei vaan työntekijänä ja on yleisesti hyvä henki.

Aallon harjalla on siis hyvä ratsastaa loppuun saakka kohti auringon laskua

Aallon pitkäaikainen työntekijä: Kimi Seba Siermala