LUE: Aalto Henkilöstöpalvelut palvelee täysin normaalisti koronaviruksen aikana

Aaltovoima Logistiikka siirtyy 1.3.2021 lähtien Personalhusetin sisälle

Aalto Henkilöstöpalvelut Logistiikka - Siirtyy Personalhusetin sisälle - Aalto Henkilöstöpalvelut

Aaltovoima Logistiikka siirtyy 1.3.2021 lähtien Personalhusetin sisälle

 

Aaltovoima Logistiikka Oy:n koko liiketoiminta siirtyy sisaryritys Personalhuset Staffing Group Oy:lle 1.3.2021 lähtien. Aaltovoima Logistiikan tekeminen ja asiakkaat tullaan siirtämään Personalhusetin alle kokonaisuudessaan. Aaltovoima Logistiikan työntekijät jatkavat vanhoina työntekijöinä ja asiakassopimukset jatkuvat vanhoilla ehdoilla Personalhuset Staffing Group Oy:n nimissä.

Aalto Henkilöstöpalvelut sekä Personalhuset tarjoavat henkilöstöratkaisuja aloille, joilla kysyntä ammattilaisista käy joka päivä kovemmaksi. Toiminnan keskiössä ovat henkilöstövuokraus, ulkoistukset, henkilöstörekrytoinnit ja koulutukset.

-Muutos selkeyttää tekemistä sekä tehostaa toimintaa entisestään. Haluamme tarjota työntekijöille laaja-alaisemmin työmahdollisuuksia, sekä palvella sitä kautta myös asiakkaitamme paremmin, kertoo Personalhusetin ja Aalto Henkilöstöpalveluiden toimitusjohtaja Ilona Castrén.

-Muutos tehdään perusasioiden hoidon ja työntekijöiden työllistämisen helpottamiseksi. Esimerkiksi työntekijöiden työsopimuksia ei kohteen vaihtuessa tarvitse tehdä jatkossa kahteen eri yhtiöön, mikä nopeuttaa toimintaa, toteaa Aaltovoima Logistiikan asiakkuuspäällikkö Petri Taipalo.

Henkilöstöpalveluyritysten liiton (HPL) kokoaman Suomen suurimmat Top 20 -listauksessa  Personalhuset ja Aalto Henkilöstöpalvelut ovat yhdessä sijalla 12. Sisaryhtiöt koostuvat henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Molemmat yhtiöt kuuluvat OTIGA Group -konserniin, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. OTIGA Groupin pääkonttori sijaitsee Norjassa.

 

Lisätiedot:

Ilona Castrén

Toimitusjohtaja

Personalhuset ja Aalto Henkilöstöpalvelut Oy

puh. +358 50 585 7006

ilona.castren@personalhuset.fi

Paras firma missä itse olen työskennellyt. Teillä otetaan myös ihmisenä huomioon ei vaan työntekijänä ja on yleisesti hyvä henki.

Aallon harjalla on siis hyvä ratsastaa loppuun saakka kohti auringon laskua

Aallon pitkäaikainen työntekijä: Kimi Seba Siermala