Aalto, Annimari Korte ja Timo Jutila mukana Joulupatakeräyksissä

Teemme Aallolla päivittäin töitä sen eteen, että saisimme työllistettyä mahdollisimman monta työkykyistä ja -ikäistä yksilöä. Jouluna on kuitenkin syytä muistaa niitä vähäosaisia perheitä ja vanhuksia, jotka vielä hakevat paikkaansa elämässä tai ovat syrjäytymisvaarassa.

Täten toteutamme yhteistyössä Espoon Spektri Business Parkin ja Pelastusarmeijan kanssa patakeräyksen Spektrissä 1.12.2018 alkaen.

Halusimme Aallon tueksi lisävoimaa keräykseen ja kutsuimme mukaan myös Annimari Korteen, Timo Jutilan ja Tampereen Tapparan.

Tappara toteuttaa patakeräyksen 18.12.2018 Hakametsän jäähallissa, jossa Aallon työntekijät toimivat patavahteina Timo Jutilan kanssa.

Joulupadoista saatavat varat jaetaan ruokana, vaatteina ja  lahjakortteina vähäosaisille lapsiperheille ja vanhuksille Pääkaupukiseudulle ja Tampereelle.

Lue lisää tästä: https://www.joulupata.fi/tule-joulupatavahdiksi

Korte ja Jutila Aallon kanssa Joulupatavahteina

Aloitin työt Aalto Henkilöstöpalveluissa vuonna 2009 aluksi kirvesmiehenä. Eka projekti oli Kulosaaren koulun saneeraus. Sen jälkeen työmaita on ollut useita kymmeniä, ja työttömänä en ole ollut päivääkään.

Niko, Rakennustyöryhmän vetäjä