LUE: Aalto Henkilöstöpalvelut palvelee täysin normaalisti koronaviruksen aikana

Aalto Henkilöstöpalvelut ja Personalhuset muuttavat yhteen (Palkkatilanportti 1)

Aalto Henkilöstöpalvelut ja Personalhuset muuttavat yhteen (Palkkatilanportti 1)

 

Aalto Henkilöstöpalvelut ja Personalhuset muuttavat yhteen (Palkkatilanportti 1, Helsinki)

Henkilöstövuokraus- ja rekrytointiliiketoiminnan vahvat toimijat Aalto Henkilöstöpalvelut Oy ja sisaryhtiö Personalhuset Staffing Group Oy ovat muuttaneet yhteisiin toimitiloihin.

 

Järjestely on strategiamme mukainen askel, jolla saavutamme merkittävän kasvun ja vahvistamme asemaamme henkilöstöpalvelualan edelläkävijänä. Yhdistetyllä osaamisella pystymme vastaamaan työelämän muuttuviin tarpeisiin. Asiakkaillemme ja työntekijöille muutos tarkoittaa käytännössä sitä, että pystymme jatkossa palvelemaan teitä entistäkin paremmin.

 

Yhtiöt siirtyivät 02.09.2020 yhteisiin toimitiloihin Helsingin uuteen sydämeen Pasilaan, Eteran toimitaloon. Tarkka osoite on Palkkatilanportti 1, 00240 HELSINKI. Toimitiloihin siirtyy yhteensä noin 40 työntekijää.

 

”Haluamme olla mukana kehittämässä alaa modernimpaan tapaan toimia. Seuraamme aktiivisesti työelämän murrosta, ja tarjoamme työnhakijoillemme erilaisia vaihtoehtoja työllistymiseen. Muutto Personalhusetin kanssa samoihin toimitiloihin vahvistaa kasvussa olevaa toimintaamme, ja pääsemme palvelemaan asiakkaitamme entistä laajemmin ja tehokkaammin”, kommentoi Aalto Henkilöstöpalvelut Oy:n toimitusjohtaja Jake Aalto

 

”Olemme innoissamme tästä tilanteesta. Molemmilla yhtiöllä on valtavasti tietotaitoa ja osaamista henkilöstövuokraus- ja rekrytointiliiketoimintojen osalta. Yhteistyön tiivistyessä mm. myynnin ja markkinoinnin osa-alueilla mahdollistuu laajempi näkyvyys ja kuuluvuus molemmille yhtiöille markkinassa jatkossa. Pystymme myös palvelemaan asiakkaitamme entistä laajemmin, ja jatkamaan tehokkaammin ihmisten työllistämisen edistämistä”, kiteyttää Personal Staffing Group Oy:n CEO Ilona Castrén.

 

Jatkossa siis haastattelut, asiointi ja tapaamiset järjestetään Pasilan toimistolla osoitteessa Palkkatilanportti 1, Helsingissä (Pasila). Tilamme ovat 4. kerroksessa. Osoite on päivitetty meidän yhteistietoihin.

Betonirakentamisen ammattilaisena meillä on kovat kriteerit työntekijöille. Haluamme taata laadun ja tehokkuuden.

Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme ja ammattilaisiin, jotka olemme löytäneet Aallon voimalla.

Jarmo Puoliväli, Tuotantojohtaja, BETSET-YHTIÖT