LUE: Aalto Henkilöstöpalvelut palvelee täysin normaalisti koronaviruksen aikana

Aalto Henkilöstöpalvelut Helsinki Cupissa 6.7-11.7.2020

Aalto Henkilöstöpalvelut Helsinki Cup 2020 Yhteistyökumppani - Aallon Voimalla Töihin

 

Aalto Henkilöstöpalvelut Helsinki Cupissa 6.7-11.7.2020

Helsinki Cup eli nuorten jalkapalloturnaus (Historiansa 45. turnaus) järjestettiin tänä vuonna hieman erilaisissa merkeissä kuin aiempina vuosina. Tämän vuoden tapahtumassa panostettiin erityisesti käsihygieniaan ja noudatettiin poikkeustilanteen aikaisia ohjeita, jotta vuoden alussa maailmalle levinnyt koronavirus ei saisi uutta tuulta alleen. Helsinki Cup loikin oman ohjeistuksensa Palloliiton, THL:n ja AVI:n ohjeilla joukkueille ja pelitapahtumiin. Ohjeistuksessa korostettiin erityisesti sitä, että jos tuntee olonsa kipeäksi tai epäilee kantavansa tartuntaa, niin turnaukseen ei pidä osallistua.

Vaikkakin tämän vuoden turnaukseen osallistuikin vain kotimaisia joukkueita, niin osallistujia oli silti yli 16 000! Ohjeistuksia noudatettiin, joukkueet ja nuoret pääsivät nauttimaan kesänsä kohokohdastaan, ja sää oli myös suurimmaksi osaksi aurinkoinen ja lämmin. Erilaisesta vuodesta huolimatta, turnaus oli tänäkin vuonna menestys.

Olimme tapahtumassa mukana yhteistyökumppanina ja hoidimme koko Helsinki Cupin jätehuollon, sekä yleisen siisteyden ylläpidon yhteistyössä L&T:n kanssa. Vaikka alussa olikin pieniä mutkia järjestelyissä, niin onnistuimme loistavasti saamaan mutkat suoriksi reagoimalla nopeasti palautteeseen ja tekemällä tarvittavat muutokset heti. Isoissa yhteistyökumppanuuksissa tärkeintä on juuri jatkuva kommunikaatio ja yhdessä tekemisen meininki. Kiitokset vielä loistavasta työstä ja yhteistyöstä Helsinki Cupille, sekä muille yhteistyökumppaneille, jotka olivat tapahtumassa mukana.

Seuraavan vuoden Helsinki Cupin ajankohta on jo tiedossa ja tapahtuma järjestetään 12.7 – 17.7.2021. Tuolloin toivotaan, että jalkapalloturnaus voidaan järjestää ilman rajoituksia niin kansainvälisetkin joukkueet pääsevät osallistumaan!

Kuvia tapahtumasta voi käydä katsomassa Helsinki Cupin FB-sivulta tai heidän kotisivuiltaan.

Betonirakentamisen ammattilaisena meillä on kovat kriteerit työntekijöille. Haluamme taata laadun ja tehokkuuden.

Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme ja ammattilaisiin, jotka olemme löytäneet Aallon voimalla.

Jarmo Puoliväli, Tuotantojohtaja, BETSET-YHTIÖT