Telineasentaja, Uusikaupunki

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA GroupiaOlemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Etsimme asiakasyrityksellemme telineasentajia Uuteenkaupunkiin. Työt alkavat huhtikuussa 2019. Työvarusteet, kuten valjaat köydet ja käsityökalut tulevat meidän kautta. Hakijoilta odotamme aikaisempaa kokemusta vastaavista töistä. Teollisuuden seisokki työkokemukset katsotaan eduksi. 

Tarjoamme

kilpailukykyisen palkkauksen

asianmukaiset työvarusteet

runsaat työtunnit (tehdas seisakki)

Edellytämme

työturvallisuuskorttia

telinetyökorttia

aiempaa kokemusta telinetöistä

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si.

Lisätietoja työstä antaa

Tiina Ruotsalainen

tiina.ruotsalainen@aaltovoima.fi

050 3413201

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio ja suosittelu videoihin

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY

Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

telinetyöt telineasentaja telinetyöntekijä 

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.

Jaa tämä työpaikka:

Aloitin työt Aalto Henkilöstöpalveluissa vuonna 2009 aluksi kirvesmiehenä. Eka projekti oli Kulosaaren koulun saneeraus. Sen jälkeen työmaita on ollut useita kymmeniä, ja työttömänä en ole ollut päivääkään.

Niko, Rakennustyöryhmän vetäjä