Teline- ja sääsuoja-asentaja Vaasa

“Ajelehditko vailla työtä? Tartu työelämän pelastusrenkaaseen ja tule meille töihin! Etsimme kovan asenteen omaavia ammattilaisia!” 

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Yhtiömme on HPL:n Auktorisoitu jäsen ja meidät on valittu Kauppalehden Menestyjäyritykseksi vuonna 2015. Olemme Työelämän Pelastusrengas työnhakijoille ja työnantajille.

Etsimme telineasentajia asiakasyrityksellemme Vaasaan. Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä

Hakijalta edellytämme:

– aiempaa kokemusta telineasennuksesta
– voimassa olevaa työturvakorttia, tieturvakortti
– reipasta luonnetta ja tinkimätöntä asennetta työmailla
– tarkkuutta, huolellisuutta ja joustavuutta

Tarjoamme työntekijöillemme hyvän palkkauksen lisäksi ainutkertaisen mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön. Mikäli innostuit ja uskot, että olet etsimämme henkilö täytäthän hakemuksen pian.

Muistathan liittää hakemukseesi mukaan CV, palkkatoive sekä mahdollinen työn aloitusajankohta. Aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelut jo ennen hakuajan umpeutumista.

Löydät meidät myös Facebookista:
www.facebook.com/aaltovoima

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si.

Löydät meidät myös Facebookista:
www.facebook.com/aaltovoima

Jaa tämä työpaikka:

Aloitin työt Aalto Henkilöstöpalveluissa vuonna 2009 aluksi kirvesmiehenä. Eka projekti oli Kulosaaren koulun saneeraus. Sen jälkeen työmaita on ollut useita kymmeniä, ja työttömänä en ole ollut päivääkään.

Niko, Rakennustyöryhmän vetäjä