Teline- ja sääsuoja-asentaja, Pori

Ajelehditko vailla työtä? Tartu työelämän pelastusrenkaaseen ja tule meille töihin!

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa Pohjoismaista Personalhuset Staffing Groupia. Olemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Olemme Työelämän Pelastusrengas työnhakijoille ja työnantajille.

Etsimme ammattitaitoisia Telineasentajia Porin alueelle asiakasyrityksillemme. Työt alkavat soveltuvien henkilöiden löydyttyä!

Edellytämme:

  • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia,tieturvakortti
  • Kokemusta sääsuojien asennuksesta
  • Rakentavaa ja hyvää asennetta
  • Joustavuutta työaikojen suhteen
  • Suomen kielen osaamista
  • Oman auton käyttö katsotaan eduksi, muttei ole välttämätön

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja järjestämme majoitusmahdollisuuden. Voimme työllistää myös kokonaisen telineasentajien työryhmän.

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si.

Lisätietoja työtehtävistä antaa: 

Sebastian Mierzchalski – 050 5721 339

Löydät meidät myös facebookista:
www.facebook.fi/aaltovoima

 

Jaa tämä työpaikka:

Aloitin työt Aalto Henkilöstöpalveluissa vuonna 2009 aluksi kirvesmiehenä. Eka projekti oli Kulosaaren koulun saneeraus. Sen jälkeen työmaita on ollut useita kymmeniä, ja työttömänä en ole ollut päivääkään.

Niko, Rakennustyöryhmän vetäjä