Sertifioitu rakenteiden tiivistäjä

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA GroupiaOlemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Etsimme Vantaalle asiakasyrityksellemme alkavaan kohteeseen rakennusmiestä sisäilmatiivistyksiä tekemään. Työt sisältävät mm. katon rajojen sekä ontelolaattasaumojen kittausta. Tarvittaessa saatat myös tarttua piikkauskoneeseen päästäksesi käsiksi hankaliin kohteisiin. Mikäli olet tehnyt vastaavaa työtä, sinulla on  vaadittava sertifikaatti ja olet käytettävissä, olethan meihin yhteydessä, Kiitos.

Tarjoamme

– mielenkiintoisen ja haastavan työn

– kilpailukykyisen palkkauksen

– työvarusteet

– mukavan työporukan

Edellytämme

– asianmukaista rakenteiden tiivistäjän sertifikaattia

– aiempaa työkokemusta vastaavista töistä

– työturvallisuuskorttia

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si.

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio ja suosittelu videoihin

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY

Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

 

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.

Jaa tämä työpaikka:

Aloitin työt Aalto Henkilöstöpalveluissa vuonna 2009 aluksi kirvesmiehenä. Eka projekti oli Kulosaaren koulun saneeraus. Sen jälkeen työmaita on ollut useita kymmeniä, ja työttömänä en ole ollut päivääkään.

Niko, Rakennustyöryhmän vetäjä