Sähkötyönjohtaja, osa-aikainen

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA GroupiaOlemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Sähköalan asiakkaamme hakee osa-aikaista
SÄHKÖTYÖNJOHTAJAA sähköasennuksiin ja -urakointiin tuntitöihin. Tehtävässäsi vastaat esimiestöistä, töiden organisoinnista ja töiden ohjauksesta.  Tehtävässä menestyminen edellyttää S1-pätevyyttä ja A-urakointilupia. Myös kokenut nokkamies voi tulla kyseeseen edellyttäen, että hänellä on tarvittavat luvat.
Kohteet sijaitsevat Kajaani-Sotkamo -alueilla. Tehtävän aloitus mahdollisimman pian.
Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Pirjo Häyhä-Salovaara, puh. 0400 728 748, pirjo.hayha-salovaara@aaltovoima.fi.

Kiinnostuitko? Täytä ystävällisesti sähköinen hakulomakkeemme, sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si.

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio- ja suositteluvideoihin:

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY

Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

 

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.

Jaa tämä työpaikka:

Aloitin työt Aalto Henkilöstöpalveluissa vuonna 2009 aluksi kirvesmiehenä. Eka projekti oli Kulosaaren koulun saneeraus. Sen jälkeen työmaita on ollut useita kymmeniä, ja työttömänä en ole ollut päivääkään.

Niko, Rakennustyöryhmän vetäjä