LVI-projektipäällikkö

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia ja olemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Talotekniikka-alan vakavarainen asiakasyrityksemme hakee kauttamme 
LVI-PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ pääkaupunkiseudulle. 

Tehtävässäsi vastaat LVI-projektien taloudellisesta, aikataulullisesta ja laadullisesta toteuttamisesta projektin aloituksesta takuuajan loppuun. Tehtäviin kuuluu lisäksi materiaalihankintoja, työvaiheiden ja aikataulujen suunnittelua, projektiennusteiden ja raportoinnin tekemistä sekä esimiestehtävät. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
– soveltuvaa LVI-alan koulutusta (LVI-insinööri amk/yamk/DI, LVI-rakennusmestari)
– vähintään 3 vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä
– KVV- ja/tai IV-työnjohtajan pätevyyttä vaativiin ja poikkeuksellisen vaativiin kohteisiin
– kokonaisuuksien hallintaa, organisointikykyä ja kustannustehokkuutta
– hyviä esimies-, neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja
– it-taitoja

Työkokemus uudisasuntojen rakentamisesta ja korkeiden kerrostalojen ja useampien painevyöhykkeiden rakentamisesta sekä kaukolämpötyönjohtajan A-vaativuusluokan pätevyys luetaan eduksi. 

Asiakkaamme tarjoaa monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän, ammattitaitoisen organisaation, toistaiseksi voimassa- olevan työsuhteen, mukavan työilmapiirin sekä kilpailukyisen palkkauksen ja edut.

Henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen. Aloitus sopimuksen mukaan. 

Lisätiedot: rekrytointikonsultti Pirjo Häyhä-Salovaara, puh. 0400 728 748, pirjo.hayha-salovaara@aaltovoima.fi

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä ystävällisesti sähköinen hakulomakkeemme. Muistathan liittää mukaan CV:si.  Aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelut ennen hakuajan umpeuduttua. 

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio- ja suositteluvideoihin.

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY

Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.

Jaa tämä työpaikka:

Aloitin työt Aalto Henkilöstöpalveluissa vuonna 2009 aluksi kirvesmiehenä. Eka projekti oli Kulosaaren koulun saneeraus. Sen jälkeen työmaita on ollut useita kymmeniä, ja työttömänä en ole ollut päivääkään.

Niko, Rakennustyöryhmän vetäjä