Elementti- ja paikallavalurakenteiden työnjohtaja

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia ja yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Vakavarainen kasvava asiakkaamme on perustus-, elementti- ja pohjatöiden ammattilainen. Heidän asiakkaitaan ovat muun muassa rakennusliikkeet, talotehtaat ja pientalorakentajat. 

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme kokenutta ja ammattitaitoista

ELEMENTTI- JA PAIKALLAVALURAKENTEIDEN TYÖNJOHTAJAA vaihteleviin kohteisiin Uudenmaan alueelle. Työnkuvaasi kuuluu työmaiden johtaminen elementtityömaakohteissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

– työkokemusta ja kokonaisnäkemystä elementti- ja paikallavalurakenteiden työmaiden johtamisesta vähintään 3 vuoden ajalta
– esimies- ja organisointitaitoja, vastuullista ja jämäkkää työotetta, oma-aloitteisuutta
– hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja

Asiakkaamme tarjoaa

– monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä vaihtelevissa kohteissa
– toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen
– osaavan ja luotettavan yrityksen, jossa työskennellä ja mukavat työkaverit
– kilpailukykyisen palkan

Henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen. Aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lisätiedot: rekrytointikonsultti Pirjo Häyhä-Salovaara, AaltovoimaPro, puh. 0400 728 748, pirjo.hayha-salovaara@aaltovoima.fi

Kiinnostuitko? Jos tunnet, että kuvaus sopisi Sinuun ja haluat olla mukana vakavaraisen yrityksen toiminnassa, täytä sähköinen hakulomakkeemme. Muistathan liittää mukaan CV:si. Aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelut jo ennen hakuajan umpeutumista.

Löydät meidät myös Facebookista: www.facebook.com/aaltovoima

Tutustuthan Aaltovoiman suosittelu- ja vinkkipalkkiovideoihin:

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset. 

Jaa tämä työpaikka:

Aloitin työt Aalto Henkilöstöpalveluissa vuonna 2009 aluksi kirvesmiehenä. Eka projekti oli Kulosaaren koulun saneeraus. Sen jälkeen työmaita on ollut useita kymmeniä, ja työttömänä en ole ollut päivääkään.

Niko, Rakennustyöryhmän vetäjä