Rekrytointipalvelu

SUORAREKRYTOINTI

Rekrytointiprosessi on Aalto Henkilöpalveluiden syvintä osaamista. Rekrytoimme asiakkaillemme osaajia johto- ja esimiestehtäviin, toimihenkilötasolle ja suorittavalle tasolle.

Olemme kehittäneet tätä prosessia vuosien ajan vastaamaan asiakkaidemme tarpeita. Tärkeintä toiminnassamme on tunnistaa työntekijän ominaisuudet ja asiakasyrityksen yrityskulttuuri, toimintatavat ja arvomaailma.

Hoidamme prosessin alusta loppuun, käytössämme ovat mm. kaikki hakumediat, työntekijöiden luonne- ja soveltuvuustestaukset mm. DISC-analyysit, kompetenssitestaukset ja profiloinnit. Hyödynnämme myös jokaisessa toimeksiannossa omien, kokeneiden psykologiemme osaamista ja ammattitaitoa, joille asetamme korkeimmat mahdolliset laatutavoitteet.

JOUSTOREKRYTOINTI

Hyvä tapa vakinaistaa työntekijä itselle määräaikaisen vuokrasuhteen lopuksi on joustorekrytointi. Se antaa sekä työnantajalle että työntekijälle mahdollisuuden tarkastella kehittyisikö työsuhde pidempiaikaiseen yhteistyöhön. Joustorekrytoinnin kesto voi olla esimerkiksi 4, 6 tai 12 kk.

Palvelua käytetään paljon mm. teollisuuden laaja-alaisissa tehtävissä, joissa työntekijän ammattitaito ja työtehtävien sisällön laajuus selviävät vasta pidemmän ajan kuluessa.  Tämä palvelumalli soveltuu myös tilanteeseen, jossa yrityksen sisällä täytyy odottaa rekrytointiluvan saamista ylemmältä johdolta.

SUORAHAKU

Yksilöllinen ja luottamuksellinen hakumenetelmä rekrytoitaessa henkilöitä yrityksen avainpaikoille. Se on täsmämenetelmä, jolla haku suunnataan juuri toivottujen ehdokkaiden löytämiseksi. Se tavoittaa henkilöt, jotka eivät ehkä muutoin ilmaisisi kiinnostustaan ao. tehtävään. Sitä käytetään mm. silloin, kun etsitään henkilöä toimeksiantajan kontaktipinnan ulkopuolelta tai, kun halutaan välttää yrityksessä avoimena olevan tehtävän täyttämiseen liittyvää julkisuutta.

ANNAMME PALVELUTAKUUN

Annamme jokaiselle rekrytoinnillemme takuun. Jos etsimämme työntekijä joudutaan irtisanomaan hänestä johtuvista syistä alle 4 kuukauden sisällä aloituksesta, etsimme hänen tilalleen uuden henkilön veloituksetta.

Lue lisää Aalto Pron sivuilta http://www.aaltovoimapro.fi tai kysy lisää:

Pirjo Häyhä-Salovaara
Rekrytointikonsultti 
pirjo.hayha-salovaara@aaltovoima.fi
010 504 8001

Kysy lisää

Aloitin työt Aalto Henkilöstöpalveluissa vuonna 2009 aluksi kirvesmiehenä. Eka projekti oli Kulosaaren koulun saneeraus. Sen jälkeen työmaita on ollut useita kymmeniä, ja työttömänä en ole ollut päivääkään.

Niko, Rakennustyöryhmän vetäjä