AVOIMET TYÖPAIKAT

Avoimet työpaikat

Kirvesmies (2 paikkaa), Lahti

Ajelehditko vailla työtä? Tartu työelämän pelastusrenkaaseen ja tule meille töihin!

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa Pohjoismaista Personalhuset Staffing Groupia. Olemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Olemme Työelämän Pelastusrengas työnhakijoille ja työnantajille.

Haemme Lahteen oma-aloitteisia kirvesmiehiä. Työt sisältävät vesikattotyötä ja puurunkotyötä. Kuvanlukutaito tässä kohteessa välttämätön. Toivomme hakijalta reipasta työotetta sekä kokemusta vastaavasta työstä. 

Työkohteet sijaitsevat Lahden alueella. Luvassa on pitkäkestoinen työ.

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si.Löydät meidät myös Facebookista:
www.facebook.com/aaltovoima

  • Rakennus
  • 09.08.2017
  • 16.09.2017
  • 2
  • Lahti

‹ Takaisin työpaikkalistaukseen

Aloitin työt Aalto Henkilöstöpalveluissa vuonna 2009 aluksi kirvesmiehenä. Eka projekti oli Kulosaaren koulun saneeraus. Sen jälkeen työmaita on ollut useita kymmeniä, ja työttömänä en ole ollut päivääkään.

Niko, Rakennustyöryhmän vetäjä