Aalto oli mukana Helsinki Cupissa

Aalto oli mukana Helsinki Cupissa 2017

Aalto Henkilöstöpalvelut osallistui Helsinki Cupiin 2017. Aallon teltta pystytettiin Töölössä sijaitsevalle Love the Ball Center –tapahtumatorille, joka oli täynnä tapahtumaa koko viikon ajan. Aallon teltalla pääsi muun muassa pelaamaan pöytäfutista, juttelemaan mukavia, tapaamaan Mikael Forssellia sekä nappaamaan mukaan suositun Aalto-juomapullon. Kelit suosivat ja tunnelma oli todella hyvä. Myös itse tasavallan presidentti Sauli Niinistö piti puheen tapahtumatorilla avajaispäivänä.

Nappasimme tapahtumatorilla juontaneen MTV Sport Tulosruudun urheiluankkuri Inka Korhosen haastatteluun. Hän pohtii haastattelussa muun muassa urheilun sekä kesätöiden merkitystä ja lähettää aurinkoisia terveisiä meille Aaltolaisille. Katso video ja terveiset alta:

Aalto tukee työntekijöidensä liikkumista monin tavoin!

Myös Mikael Forssell vieraili Aallon teltalla ja otimme hänet lyhyeen haastatteluun. Forssellin haastattelun voit katsoa tästä.

Aloitin työt Aalto Henkilöstöpalveluissa vuonna 2009 aluksi kirvesmiehenä. Eka projekti oli Kulosaaren koulun saneeraus. Sen jälkeen työmaita on ollut useita kymmeniä, ja työttömänä en ole ollut päivääkään.

Niko, Rakennustyöryhmän vetäjä