Aalto Henkilöstöpalvelut tiedottaa

Aalto Henkilöstöpalvelut on kehittynyt viime vuosina erittäin voimakkaasti. Yhtiö on pääkaupunkiseudulla yksi nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yhtiöistä. Tavoitteena on jatkaa voimakasta kasvua liikevaihdollisesti ja kasvaa edelleen Suomen markkinassa. Aalto Henkilöstöpalveluiden liikevaihto on yli 10 MEUR ja päivittäin yhtiöissä työskentelee yli 300 henkilöä.

 

Aalto Henkilöstöpalveluiden omistusrakenne on muuttunut. Norjalainen Personalhuset Staffing Group on tullut yhtiöihin osakkaaksi. Aalto Henkilöstöpalvelut jatkaa tutulla nimellään ja palveluillaan osana Personalhuset Staffing Groupia tarjoten yhä laajempia ja laadukkaampia palveluratkaisuja.

 

Personalhuset on yksi Pohjoismaiden suurimpia henkilöstötaloja ja osa perheyhtiö Adolfsen Groupia. Tavoitteena Groupilla on olla Pohjoismaiden suurin henkilöstöpalvelutalo. Personalhuset Staffing Groupin liikevaihto on yli 130 MEUR ja työllistää päivittäin yli 4 000 henkilöä. Personalhuset Staffing Groupilla on Pohjoismainen organisaatio, yhteensä 40 toimipistettä Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa.

 

Aalto Henkilöstöpalveluiden henkilöstö jatkaa toimintaa yrityksen tutun nimen alla ja toimitusjohtajana jatkaa Otto Laasonen.

 

Lisätietoja:
Otto Laasonen 010 504 8004
otto.laasonen@aaltovoima.fi

Jarkko Martelius 040 825 8615

 

aaltovoima-psg-green

Aloitin työt Aalto Henkilöstöpalveluissa vuonna 2009 aluksi kirvesmiehenä. Eka projekti oli Kulosaaren koulun saneeraus. Sen jälkeen työmaita on ollut useita kymmeniä, ja työttömänä en ole ollut päivääkään.

Niko, Rakennustyöryhmän vetäjä